9.12.22

United Spurs Awards

9.12.22

Op 9 december werden de United Spurs Awards georganiseerd. Avond van (top)sport in Kortrijk.

Proficiat aan de winnaars!
Proficiat aan de winnaars!

Na een moeilijke coronaperiode de voorbije twee jaar werden de meeste competities in seizoen 2021 - 2022 terug afgewerkt.

We zijn dan ook verheugd dat de United Spurs Awards (het vroegere Kortrijkse Sportgala) georganiseerd werden op vrijdag 9 december in evenementenhal Départ, Nelson Mandelaplein.

DINER

De avond begon in een aangename setting met de voeten onder tafel. Het was een heerlijk diner en het uitgelezen moment om met eigen mensen, maar ook met al die anderen die een warm hart voor de Kortrijkse sport hebben, samen te zijn en te verbroederen.

Wens je er volgend jaar ook bij te zijn voor dit exclusief diner? Stuur een mailtje naar info@unitedspurs.be en we houden je op de hoogte.

AWARDS

De sfeer zat er al goed in toen de awards werden uitgereikt door Renaat Schotte. Dit in zeer verschillende maar boeiende categorieën, elk met hun specifieke waarde binnen het sportlandschap.  

Hieronder nog eens de winnaars van de avond:

  • International SPUR of the year: Shari Bossuyt - (baan)wielrennen
  • Social SPUR of the year: KVK – Team Oekraïne - voetbal
  • SPURS lifetime achievement: Fanny Lecluyse - zwemmen
  • G-SPUR of the year: Balti Kortrijk Specials - unified netbal
  • SPUR of the year: Axana Depypere - kickboxing en muay thai

AFTERPARTY

Daarna ging het dak eraf toen The Green Onions, bekend om hun sfeervolle covermuziek, de aanwezigen tot dansmoves inspireerden. De Geestige Gasten sloten met hun DJ-optreden de avond af.

We zijn ervan overtuigd dat jullie samen met ons een leuke avond hebben beleefd en kijken alvast uit naar een tweede editie van de Kortrijkse United Spurs Awards.

Herbeleef de avond en geniet HIER nog even na.

Bedankt en tot volgend jaar!

SAVE THE DATE: 15 DECEMBER 2023

Terug naar het overzicht